Τί περιλαμβάνει η ναύλωση;

 

Τα σκάφη που ναυλώνονται είναι σε άριστη κατάσταση με πλήρη εξοπλισμό για ναυσιπλοΐα,
και ό,τι χρειάζεται απο ξενοδοχειακό εξοπλισμό για άνετη διαμονή.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Η χρήση του σκάφους με όλο τον εξοπλισμό του (INVENTORY LIST), ο Φ.Π.Α., η ασφάλεια του σκάφους, η χρήση του φουσκωτού και της εξωλέμβιας μηχανής, γεμάτες δεξαμενές καυσίμων και νερών, τα λιπαντικά των μηχανών, υγραέρια κουζίνας, 1 σετ λινών ανά άτομο (2 σεντονια – 2 πετσέτες – μαξιλάρι + θήκη – κουβέρτα), όλο το service και η υποστήριξη που προσφέρεται κατα τη ναύλωση και ο τελικός καθαρισμός του σκάφους, εφ’όσον αυτό κατα την παράδοση του είναι σχετικά καθαρό, το τελικό γέμισμα της δεξαμενής νερού, εφ’όσον γίνει στη βάση του σκάφους.

 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Αμοιβή καπετάνιου (ζητείται και πληρώνεται extra), η κατανάλωση καυσίμων στη διάρκεια της ναύλωσης (οι δεξαμενές καυσίμων παραλαμβάνονται και παραδίδονται γεμάτες), τα λιμενικά τέλη και οι αμοιβές για ιδιωτικές μαρίνες στην διάρκεια της ναύλωσης,
οποιαδήποτε ζημία γίνει στο σκάφος και τον εξοπλισμό του, τα τρόφιμα, εφόδια, νερά που θα καταναλώσουν οι ναυλωτές και ο τελικός καθαρισμός του σκάφους, εφ’όσον επιστραφεί βρώμικο, με μαυρίλες κ.λπ.

 
ΑΛΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

-          Εαν το σκάφος δεν παραδοθεί την συμφωνημένη ώρα και ημερομηνία καθώς και αν παραδοθεί σε άλλο λιμάνι εκτος της βάσης υπάρχουν χρεώσεις ανάλογα με την πολιτική κάθε εταιρίας. Συνήθως 50% επιπλέον του ημερήσιου ναύλου για κάθε μέρα καθυστέρησης και ένα ποσόν 300-500 € για την επαναφορά του σκάφους στη βάση του.

-          ΟΝΕ WAY:  Εάν συμφωνηθεί ή παραλαβή ή, η παράδοση του σκάφους σε άλλο λιμάνι εκτός απο τη βάση του, τότε υπάρχει extra χρέωση περίπου 500€ / περίπτωση (αναλόγως αποστάσεως).


 
 
Copyright © 2011 - sirios-yachts.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr